Doorgaan naar inhoud
“The world must come together to confront climate change. There is little scientific dispute that if we do nothing, we will face more drought, famine and mass displacement that will fuel more conflict for decades.” - Barack Obama
“When the well is dry, we know the worth of water.” - Benjamin Franklin
“Preservation of our environment is not a liberal or conservative challenge, it's common sense.” - Ronald Reagan

KLIMAATVERBINTENIS

Commerciële leveringen hebben een ecologische voetafdruk. Daarom steunen wij toonaangevende bedrijven die koolstof uit de lucht halen.

SAMEN HEBBEN DE DEELNEMENDE BEDRIJVEN...

Duizenden tonnen koolstof uit de atmosfeer gehaald. Zorgden voor koolstofneutrale verzending van meer dan tien miljoen bestellingen.

Zo werkt het:

Om de geschatte scheepvaartemissies te berekenen, wordt een formule gebruikt die rekening houdt met de afstand, het product en de verpakking. Op basis van deze schattingen gaat een deel van onze opbrengst naar bedrijven voor koolstofverwijdering die zijn doorgelicht door wetenschappers van Carbon Direct. Die bedrijven gebruiken dat geld om de CO2-uitstoot die onze transporten veroorzaken te verwijderen. Alle extra middelen gaan naar de verdere ontwikkeling van technologieën voor koolstofverwijdering.

LET'S MEET A FEW OF THE COMPANIES REMOVING OUR SHIPPING EMISSIONS.

Climate Commitment

Video preview unavailable in editor.
 

Video preview unavailable in editor.
 

Video preview unavailable in editor.