Doorgaan naar inhoud

Verplaats je naar Stera

Bij Stera hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. We moedigen onze klanten dan ook graag aan om te kiezen voor vervoerswijzen die minder belastend zijn voor het milieu. Hier zijn een aantal opties om op een duurzame manier naar onze zaak te reizen:

  • Fiets: Brugge staat bekend als een fietsvriendelijke stad en biedt uitstekende fietspaden. Waarom zou je dan niet genieten van een ontspannen fietstocht naar onze winkel? We hebben een ruime fietsenstalling beschikbaar waar je je fiets veilig kunt parkeren terwijl je bij ons winkelt.

  • Te voet: Als je in de buurt woont of van plan bent om een wandeling te maken in het gezellige winkelgebied, raden we je aan om te voet naar onze zaak te komen. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je gezondheid. Bovendien liggen we gunstig gelegen voor voetgangers en kun je genieten van een aangename wandeling naar onze winkel.

  • Openbaar vervoer: Het openbaar vervoer is een handige en duurzame manier om naar Stera te reizen. Verschillende buslijnen bedienen de nabije omgeving en er is een halte in de Smedenstraat, op slechts 1 minuut loopafstand van onze locatie. Je kunt gemakkelijk de dienstregeling raadplegen en je route plannen om zorgeloos bij ons aan te komen.

Als je er echter voor kiest om met de auto te komen, bieden we een handig alternatief:

  • Online bestellingen afhalen: Als je een online bestelling bij ons hebt geplaatst, kun je gebruikmaken van ons pick&ride concept. Op ons terrein is er een speciale zone waar je je auto kunt parkeren en snel je bestelling kunt afhalen. Dit bespaart tijd en helpt om verkeersopstoppingen te voorkomen.

Voor bezoekers die van plan zijn om onze winkel te bezoeken, raden we aan om te parkeren op de parkeerplaats 't Zand. Deze parkeergelegenheid biedt gratis parkeren voor het eerste uur en ligt op slechts 10 minuten loopafstand van onze zaak. We willen benadrukken dat parkeren in de straat wordt afgeraden, omdat we ons in een residentiële buurt bevinden en willen zorgen voor een prettige leefomgeving voor de buurtbewoners.

Bedankt voor je medewerking en inzet om samen met ons te streven naar een duurzame en milieuvriendelijke mobiliteit.